és un cicle de lectures poètiques, visuals o narratives, que es fan normalment el segon o tercer dijous de cada mes, de 19 a 20 h, amb autors representatius de l’actualitat creativa.

JAIME D. PARRA n’és l’impulsor i coordinador. Poeta, assagista, axiòleg i bellíssima persona, és conegut pels seus estudis sobre heterodoxos de postguerra, la poesia de dones i el món dels símbols. És autor dels llibres La simbología: grandes figuras de la ciencia de los símbolos, Místicos y heterodoxos, Las poetas de la búsqueda, La poesía otra de Barcelona (amb Carlota Caulfield), Poesía In-versa (amb Amalia Sanchís), Claves de simbología, Hijos del caos y Poéticas del origen. Com a poeta és autor de: Contricción bajo los signos, Poemas gráficos, Huellas vacías, Escolium i Dominós: aperturas, integral de A má zu lát. És fundador de La Plaquetona-Vilamarins.

Fotografia: Judit Vizcarra.

Presentació virtual de l’antologia Radical 3 dis…solucions poètiques, editat per Promarex, que recull un parell de poemes de cada un dels autors que han passat el darrer any per les lectures de la Llibreria de la Imatge així com dels que han participat en les videolectures poètiques Radical 3 Poesia versus poesia.

Jesús Andrés Díaz, de la Llibreria de la Imatge i editor, introdueix l’ànima de Radical 3, Jaime D. Parra. Al final les poetes Chantal Poch i Almudena Vega llegeixen alguns dels poemes del llibre.

 

Altres actes organitzats per Jaime D. Parra