D’aquestes 110 precioses fotografies que ha fet el Juan Carlos Luna Monfort, entre tots, en seleccionarem una cinquantena. Sobre aquesta tria, els tocats per l’escriptura (vaja, qualsevol que hi tingui una mica de traça) n’escollirà una que li servirà d’inspiració per a un text breu (màxim 2020 caràcters). Posteriorment aquests textos i aquestes fotografies es publicaran en un llibre molt xulo.

Podeu mirar les fotografies a la galeria (si cliqueu a sobre d’una podreu anar-les passant totes) o, si us és més còmode, al vídeo. Apunteu el número de les que més us agraden (màxim una cinquantena) i ens feu arribar la vostra tria.

Voteu les fotos que més us agraden (com a molt una cinquantena)

Si voleu participar amb un escrit inspirat per alguna de les fotografies del Juan Carlos Luna Monfort heu de posar el vostre nom (o pseudònim literari), el vostre correu electrònic perquè ens poguem posar en contacte amb vosaltres, i el número de la fotografia que voleu reservar per fer el vostre text.
Si ja el teniu fet el podeu pujar a l’apartat textos (recordeu, màxim 2020 caràcters), si el voleu enviar més tard ho podeu fer a produccions@impossibles.cat.

 La idea és que cada foto escollida tingui un text, de manera que és important triar quina foto us inspira perquè no us l’agafi algú altre (el fet que una foto ja tingui text li dona moltes possibilitats d’estar entre les escollides).

 Lògicament, ens reservem el dret de verificar la qualitat dels textos rebuts, que no cal que siguin inèdits, però sí originals (vaja, que no sigui un plagi o d’algú altre).

Dels textos i fotos escollits en farem un llibre molt bonic.

 

Fotos ja escollides per algú i amb text, de moment:

006, 013, 017, 018, 026, 027, 029, 035, 046, 054, 077, 080, 084, 090, 103, 107.

Per als qui vulgueu participar amb algun text