Produccions Impossibles és una entusiasta associació sense afany de lucre (ni ànim d’arruïnar-se) que s’embolica en tota mena d’iniciatives culturals amb un encant particular. El seu projecte estrella és la Casa de l’Artista en Terres de Cruïlla, a la Sénia (Montsià), un espai excepcional on els creadors poden fer estades de treball (del novembre de 2018 al març de 2020 s’hi han fet 18 residències amb 27 artis­tes convidats i 18 actes).
I, com les administracions són molt més donades als copets a l’esquena que no a dotar econòmicament els projectes (que haurien de liderar ells), ens toca recórrer al suport d’adorables persones com vosaltres que pensen que val la pena potenciar el poble i la cultura (i són conscients que això costa diners).
Hem establert diversos nivells de complicitat, des d’un euro al mes (dotze l’any…) fins al que calgui; com més nivell més ens ajudeu i més possibilitats de guanyar en els sortejos d’obres cedides pels resi­dents o altres delicatessen. Igualment figurareu en un lloc visible del nostre web (com podeu comprovar a sota) i en coses que editem.
Els còmplices també formareu part d’un simpàtic grup on fer-nos propostes, donar opinions, suggerir i totes aquestes coses col·laboratives tan xules.
Acceptem tota mena d’imports i de procediments econòmics: durant els actes que organitzem, quan ens veieu, per bizum, sobres per sota la porta, maletins, herències, donacions, patrocinis, subvencions… o fent un ingrés al compte corrent ES15 3140 0001 9100 1449 1600 amb el concepte Còmplices i el vostre nom; també seria pràctic fer-nos arribar alguna manera de contactar amb vosaltres: mòbil, correu electrònic, etc.