EXPLORACIONS LITERÀRIES
EN TERRES DE CRUÏLLA

Les Exploracions literàries en Terres de Cruïlla és na iniciativa de Produccions Impossibles i la Casa de l’Artista en Terres de Cruïlla, amb voluntat de periodicitat anual.

En aquestes Exploracions es conviden un parell d’escriptors (que el 2020 han estat els poetes valencians Begonya Mezquita i Manel Rodríguez i Castelló). Durant la seva estada són conduïts a diversos llocs singulars de la Sénia i entorn, on se’ls explica la història més o menys misteriosa. Sobre aquests indrets hauran de fer uns textos que, posteriorment, seran impresos.

D’aquests recorreguts se’n generen uns vídeos, que són els que teniu aquí sota, amb impressions dels convidats, els textos que n’han fet i un reportatge sobre el lloc.

El 23 de febrer de 2021, 6è aniversari de Produccions Impossibles, va aparèixer el llibre que recull una petita guia de l’Emili Gil d’aquests tres llocs singulars i les seves històries i els textos que la Begonya Mezquita i el Manel Rodríguez-Castelló van fer-ne de cadascun. Amb aquest llibre inaugurem la col·lecció «Petits impossibles».