1. El Premi de relats Laia a la Sén ia té com a objectiu fomentar la creativitat i l’exploració literària en l’àmbit de la intel·ligència artificial (IA), així com promoure la interacció entre humans i màquines en el context de la creació artística.
  2. Els participants, majors d’edat, poden presentar fins a un màxim de 3 narracions d’una extensió cadascuna, si fa no fa, de 3.985 caràcters (la suma de 1984 i 2001). Poden ser escrits en qualsevol llengua, però els humans  els avaluaran traduïts  al català per IA.
  3. Important: En el prompt, que s’haurà d’adjuntar (així com el nom del programa amb què s’ha fet) haurà de tenir les paraules «Laia» i «Sén ia» i hauran d’aparèixer en el text. Com més elaborat sigui el prompt (les instruccions a la IA), millor quedarà.
  4. El jurat estarà compost per dues intel·ligències artificials, dues persones humanes i una intel·ligència animal (la gosseta Espardenya) que triaran un text cadascuna. D’entre aquests cinc relats en sortirà el guanyador, triat per votació popular a impossibles.cat/laia.
  5. El guanyador serà premiat amb un NFT exclusiu i un trofeu.
  6. Tots cinc textos, amb els prompts corresponents, seran editats en una publicació de col·leccionista (amb papers especials, enquadernació artesanal i tiratge exclusiu).
  7. Els textos es podran presentar fins al 24 d’agost de 2024 (diada de sant Bartomeu, patró de la Sénia), i el veredicte es farà públic a l’octubre coincidint amb les V Exploracions Literàries en Terres de Cruïlla.
  8. Els textos es presentaran al formulari habilitat a impossibles.cat/laia.
  9. Els drets d’autor dels relats presentats continuaran pertanyent als seus autors, però aquests autoritzen expressament la publicació del seu relat tant en paper com al web de Produccions Impossibles.
  10. Qualsevol aspecte no contemplat en aquestes bases serà resolt pels organitzadors.

I, humans, no feu trampes manipulant els textos, que és un premi per a relats escrits per intel·ligència artificial.