Així comença la història
de la noia a 
qui no van deixar veure
el virrei de Madagascar

i del seu paper en l’expulsió
dels juganers dimonis de mitjanit
que es van instal·lar a
la Casa de l’Artista en Terres de Cruïlla.

17 d’agost de 2019, festes majors de la Sénia: L’Emili Gil presenta, a Lo Centro, el seu llibre Dimonis de mitjanit invocant-los perillosament.

21 d’abril de 2020, 23.02 hores, la Puri Guerra, que s’encarrega del bon estat de la casa, truca el Carles Molins. Hi estan passant coses molt estranyes, sembla ser que és plena de dimoniets trapelles que fan xivarri i no deixen entrar.

22 d’abril de 2020, 8.20 del matí, el Carles Molins deixa un missatge de veu a l’Emili, que encara deu estar dormint. Pot ser que els dimonis que va invocar en la presentació del seu llibre s’hagin instal·lat a la Casa de l’Artista en Terres de Cruïlla i estiguin fent la guitza?

22 d’abril de 2020, unes hores més tard, l’Emili admet que podria ser possible que la seva invocació hagi acabat amb l’ocupació de la casa, però no cal patir, els dimonis perillosos són els de dia, els de mitjanit són uns trapelles molt juganers però inofensius. Per fer-los fora, només cal seguir-los la beta i anar resolent els diferents enigmes que plantegin.

23 d’abril de 2020 a mig matí, posats en contacte amb l’alcalde de la Sénia admet que l’Ajuntament no ens pot ajudar, però suggereix dos noms: Celso Pla i Esther Segura.