Aquest joc d’enginy, que passa a la Casa de l’Artista en Terres de Cruïlla, és l’opció que hem triat perquè s’hi puguin continuar fent activitats (ni que siguin virtuals) durant el confinament del 2020. En ell hi col·laboren, a banda de seniencs amics, bona part dels artistes que hi han fet residències durant aquest temps. A tots ells el nostre agraïment.

  • Bona part dels enigmes estan plantejats a través de vídeos, però, si ho preferiu, a sota hi ha l’explicació en text.
  • Tot i que es pot jugar des de mòbil i tablet, segurament l’experiència és més vistosa en ordinador (sobretot si tireu de dades al mòbil).
  • L’objectiu del joc és anar passant totes les proves, fent un recorregut per la casa, fins arribar al final. I xalar.
  • D’entrada haureu de triar a quins dels dos personatges voleu ajudar, el Celso o l’Esther. Tot i que el recorregut serà el mateix i les proves similars, sovint no seran idèntiques, els més trempats podeu fer tots dos recorreguts (el segon molt més fàcil, és clar).
  • Si en alguna prova us encalleu no patiu, hi ha pistes per ajudar-vos i, a males, sempre podeu fer servir el comodí del correu electrònic: escape@casadelartista.cat; de totes maneres, abans de mirar les pistes, procureu esbrinar-ho per vosaltres mateixos, que sinó és molt fàcil i menys divertit.
  • No està de més tenir algun paper a prop (o molta memòria) per apuntar contrasenyes, proves o la llista de la compra, que no té res a veure amb el joc però tothom ho aconsella.

La Casa de l’Artista en Terres de Cruïlla és una iniciativa de Produccions Impossibles que acull creadors de tota mena de disciplines artístiques per fer-hi estades de treball. És al centre històric de la Sénia (Montsià). Produccions Impossibles és una associació sense afany de lucre i, encara menys, tot i que sembli el contrari, d’arruïnar-nos; per això hem creat els Còmplices de la Casa de l’Artista que ajuden a finançar les estades i les activitats que hi fem.

Per saber més sobre la fascinant historia del Virrei de Madagascar:

Per fer aquest joc no s’ha maltractat cap animal. Tothom que hi apareix s’interpreta a ell mateix. Qualsevol semblança amb la realitat és perquè la realitat ja té aquestes coses, però no en feu gaire cas. Sort!